Me Puro

Interim Management

Management draait om de verbinding tussen mensen. Ga maar na, in de meeste organisaties zijn de mensen hét kapitaal. De resultaten zijn een weerspiegeling van hoe het met de mensen in de organisatie is gesteld. Welk gedrag vertonen zij en op welke manier leveren zij een bijdrage aan het bedrijfssucces?

Herken je jouw organisatie in de volgende vragen?

  • Voelen jouw mensen zich niet met elkaar of de organisatie verbonden?
  • Kun je wel wat hulp gebruiken bij de transitie naar zelforganiserende teams?
  • Ontbreekt het binnen jouw organisatie aan de juiste (agile) mindset?
  • En ben je op zoek naar een interim-manager die het verschil kan maken?

Ik help als faciliterend manager graag om doelen te bereiken. Mijn aanpak is met aandacht en vertrouwen voor de mens, de teams en de organisatie. Samenwerken betekent voor mij: de klus met elkaar klaren, en het liefst in harmonie. Is er ‘gedoe’, dan geeft mij dat energie en de drive om met creatieve oplossingen te komen. Voor ogenschijnlijk moeilijke situaties staan in mijn hoofd altijd een plan B en C klaar.

Ik geloof in situationeel leiderschap, in het inzetten van de juiste leiderschapsstijl op het juiste moment bij de juiste persoon. In de rol van interim manager coach ik teams op datgene wat nodig is.

Dat doe ik bijvoorbeeld graag in agile organisaties. Door de mensen te trainen in mindset en werkwijze. Ook begeleid ik organisaties die stappen willen zetten naar zelforganisatie, en denk ik met alle plezier mee over veranderingen die nodig zijn om op korte én lange termijn meer resultaat te behalen. Oplossingen die per definitie duurzaam zijn.

Spreekt mijn stijl je aan? Neem dan contact met me op, ik ga graag met je in gesprek.

Interim Management Me Puro
Scroll to top