Me Puro

Over mij

Karen van Haperen - Me Puro

Ik ben Karen van Haperen, 48 jaar jong en volop aan het genieten van mijn leven. Samen met mijn volwassen dochters woon ik in Etten-Leur. Als energieke en creatieve business coach kijk ik met een open en optimistische blik naar mensen, organisaties en de wereld.

Ik ben Karen van Haperen, 48 jaar jong en volop aan het genieten van mijn leven. Samen met mijn volwassen dochters woon ik in Etten-Leur. Als energieke en creatieve business coach kijk ik met een open en optimistische blik naar mensen, organisaties en de wereld.


Acht jaar geleden werd mij bij CZ gevraagd of ik een team wilde leiden, een Business Intelligence team van ruim dertig mensen. Omdat ik nieuwsgierig genoeg was, heb ik de stap gewaagd. Gelukkig maar, want wat heb ik de afgelopen jaren, bij CZ en daarna bij andere werkgevers, veel geleerd. 
Over leidinggeven, over mensen in het algemeen én dus ook over mezelf.

Mensen en hun gedrag boeien me enorm. Wat ik vooral interessant vind, is dat we het onszelf en daarmee ook onze omgeving onbewust vaak heel moeilijk maken. En dat is helemaal niet nodig.

Inmiddels heb ik diverse opleidingen gevolgd om mensen te begrijpen, coachen en helpen. Zo heb ik tijdens mijn opleiding in Effortless Coaching geleerd om verschillende tools te gebruiken voor de verschillende problemen waar mensen tegen aanlopen. En door de training Leadership for Excellence van How Company die ik volgde, kan ik nu nog beter vanuit mijn eigen authenticiteit mensen stimuleren om het maximale uit zichzelf te halen. 

Ik ben Me Puro (‘Ik ben puur’) gestart om anderen te helpen met ontwikkelen en groeien. En om meer te kunnen doen met de talenten die ik heb meegekregen. Zoals geduldig luisteren, de juiste vragen stellen, durven confronteren en de vinger op de zere plek leggen. Mensen zien me als een vertrouwenspersoon en vertellen makkelijk hun verhaal aan mij, doordat ik open en toegankelijk ben. In die verbinding met elkaar help ik ze om in beweging te komen en hun potentieel optimaal te benutten. Want op een gegeven moment is het tijd voor actie!

Kernwaarden

Mijn kernwaarden laten zien waar ik voor sta en geven richting aan alles wat ik doe.

Puur

Ik ga uit van wie ik echt ben, met zo min mogelijk overlevingsmechanismen en ingesleten patronen. Eerlijk en oprecht, what you see is what you getDat gun ik anderen ook: niet meer te hoeven doen alsof. Door puur te zijn maak je het jezelf namelijk een stuk makkelijker. En de mensen om je heen ook!

Beweging

Ik geloof in beweging, niet in stilstand. Of het nou gaat om mijn eigen ontwikkeling, die van anderen, die van organisaties of de ontwikkeling van de wereld… Ik omarm beweging en verandering. Beweging is voor mij persoonlijk echt noodzakelijk. Maar in feite kan niemand zonder: álles om ons heen is in beweging. Ook als je je laat coachen, moet je in beweging komen. Iets wat niet altijd makkelijk is. Maar daar help ik je graag bij.

Gedreven

Ik ben zeer gedreven om te doen waar ik warm van word: mensen en organisaties helpen om in beweging te komen vanuit oprechtheid. Daarin wil ik slagen. Vol energie en enthousiasme ga ik ervoor. En zet ik mijn eigen ervaringen en kennis in om anderen te helpen ontwikkelen en groeien.

Benieuwd naar Me Puro en de mogelijkheden? Of interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met me op, leuk om kennis te maken!

Scroll to top