Me Puro

Puur Leiderschap

Me Puro begeleidt medewerkers, teams en leidinggevenden in hun groei naar Puur Leiderschap. Waarin ze geen rol meer aannemen maar laten zien wie ze zijn. Want veel mensen hebben genoeg van onechtheid, en behoefte aan authenticiteit.

Herken je jezelf in de volgende vragen?

  • Ben je ondernemer of leidinggevende en heb je het gevoel dat er meer uit je onderneming of teams te halen valt?
  • Twijfel je soms of je het als leidinggevende allemaal wel goed doet?
  • Sta je niet in verbinding met de mensen om je heen, hangt er een negatieve sfeer of loop je leeg? Kortom, voelt het niet altijd comfortabel?
  • Heb je bepaalde overtuigingen die je in de weg zitten? Denk je dat je meer in je mars hebt dan je nu laat zien?

Wil je…

  • Collega’s en teamleden nog beter helpen?
  • Makkelijker samenwerken dan je nu doet?
  • Meer toegevoegde waarde bieden?
  • Samen succesvoller zijn?
  • Veel meer lol hebben in je werk?
  • Energie krijgen van je baan?

Ik help je graag om deze doelen te bereiken en vanuit je ware kern te kunnen werken en leven, vol vertrouwen. Het zou toch geweldig zijn als je je potentie volledig kunt benutten? Als je helemaal jezelf kunt zijn en je zo ook aan je mensen durft te laten zien?

Hoe?
Iedereen is anders, dus ook de weg naar Puur Leiderschap is voor iedereen anders. Met Me Puro kies je voor een traject op maat, afgestemd op jou en jouw specifieke situatie.

We beginnen met persoonlijk leiderschap. Hoe wil je zélf behandeld worden, wat is jouw beeld bij leiderschap, wat wil je bereiken? En past dat bij jou als persoon? In kleine en soms in grote stappen gaan we vervolgens op zoek naar jouw potentieel en authentieke zelf. Want door jezelf te zijn ben je op je allerbest.

Ik werk met je in 1-op-1-sessies, op basis van Co-Active coaching, een krachtige en erkende methode. Ik geloof in een actieve samenwerking, waarbij de nadruk ligt op talenten en mogelijkheden in plaats van op belemmeringen. Vooral door te doen leer je en krijg je nieuwe inzichten. Als je in actie komt, maak je vlotter stappen in jouw persoonlijke groei.

In een traject zet ik verschillende technieken in. Zo maak ik onder andere gebruik van Boven de Lijn. Hierbij is het uitgangspunt dat je het verschil kan maken als je 100% verantwoordelijkheid neemt voor je gedrag en acties. Een ander voorbeeld is de Mind Eye Power methode, waarmee je diepgaande verandering kunt brengen in angsten, saboterende overtuigingen en hardnekkige gedragspatronen.

Interesse in Puur Leiderschap? Of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Scroll to top